Συνεντεύξεις

Ω bar restaurant: Ηρεμία, απόλαυση και χαλαρή ατμόσφαιρα

Ρεπορτάζ 4press

Σε μια καθημερινότητα με έντονους ρυθμούς το “Ω Bar Restaurant” είναι το μέρος που μπορείς να χαλαρώσεις δίπλα στη θάλασσα κάθε στιγμή της ημέρας απολαμβάνοντας, τον καφέ, το σνακ, το φαγητό ή το ποτό σου.

Το “Ω Bar Restaurant” έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου από τη ζεστασιά του, το στυλάτο degine και το μοναδικό Menu των πιάτων του. Μάλιστα, πλέον, διαθέτει και υπηρεσίες delivery για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τη κουζίνα του από το σπίτι. Το μενού έχει δουλευτεί με σκοπό να ενώσει γευστικά την Ιταλία, την Ασία με την Ελλάδα. 

Το “Ω Bar Restaurant” είναι το μαγαζί που δεν έχει ώρα. Μπορείς να πας εκεί από το πρωί, να απολαύσεις με ηρεμία τον καφέ σου και να δουλέψεις όση ώρα θέλεις με το λάπτοπ σου, χωρίς να σε ενοχλήσει κανείς. Εξάλλου, τις καθημερινές και μέχρι να κλείσουν τα σχολεία για το καλοκαίρι το μαγαζί έχει κόσμο, αλλά όχι σε ενοχλητικό βαθμό. Το ίδιο καλά θα περάσεις και το μεσημέρι, αν το επιλέξεις για το lunch break σου ή αν το επισκεφτείς μετά τη δουλειά.

Φυσικά το βράδυ είναι μαγεία όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και το χειμώνα! Για πολλούς είναι ένα δυνατό στέκι για να απολαύσουν με την παρέα τους το ποτό τους!

Related posts

Τεράστιο το χάσμα των δύο φύλων στην Ελλάδα, τελευταία χώρα της Ευρώπης στην ισότητα ανδρών και γυναικών

4press

Φυτώρια Φλίγκος Κωνσταντίνος στον Αλισσό: Εμπειρία πάνω από 72 χρόνια

4press

Εκπομπή ΠΡΟΦΙΛ: “Η Ευρώπη χρειάζεται μια πολιτιστική καρδιά που να χτυπά δυνατά” – BINTEO

4press