Τοπικές Κοινότητες

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο Φίλιππας Λιάκος στη Δυτική Αχαΐα – Σύντομα η επίσημη ανακοίνωση των υποψηφίων

Δυναμικό παρών σε κάθε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας δίνει ο Φίλιππας Λιάκος από την ημέρα που εξελέγη επικεφαλής της παράταξής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου. Όπως τονίζει στην ηλεκτρονική εφημερίδα 4press η αποδοχή του κόσμου στο πρόσωπό του είναι συγκινητική και στόχος του είναι να ενημερωθεί για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο συνδημότης του και στη συνέχεια να παρουσιάσει με τους συνεργάτες του ένα πρόγραμμα, ικανό, να αλλάξει το μέλλον της Δυτικής Αχαΐας.

Αναφορικά με τα ποικίλα σχόλια σχετικά με τη μη υποψηφιότητα του για δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας δήλωσε τα εξής:Ουδέποτε είπα ότι δεν επιθυμώ να είμαι υποψήφιος δήμαρχος, από την ημέρα που με τίμησε ο κόσμος στις εσωκομματικές εκλογές της παράταξής μας. Σίγουρα υπήρχαν και θα υπάρχουν οι δυσκολίες μιας τόσο σημαντικής απόφασης αλλά εγώ πιστεύω στις δυνάμεις μου, θέλω πραγματικά να γίνουν έργα στο τόπο μου, στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας, και γι’ αυτό θα διεκδικήσω με την ομάδα μου το Δημαρχιακό Θώκο με ήθος και εντιμότητα! Όσο για τη λάσπη που ρίχνουν οι “πολιτικοί πατέρες” και οι φίλοι τους που νομίζουν ότι θα κάμψουν την ισχύ ενός τίμιου και δημιουργικού ανθρώπου στην τοπική κοινωνία θα βρεθούν προ εκπλήξεων”.

Τέλος, ο κ. Λιάκος αποκάλυψε στη 4press ότι οι υποψήφιοι της παράταξής του θα είναι νέοι άνθρωποι, με γνώσεις, από διάφορους επαγγελματικούς χώρους, αγρότες και κτηνοτρόφοι ενώ οι υποψήφιοι και οι στόχοι της παράταξης θα ανακοινωθούν σύντομα, με το νέο χρόνο.

Related posts

Μελισσοκομία ΧΕΛΜΟΣ: Πάνω από μισό αιώνα η οικογένεια ΣΟΥΚΑ παράγει μέλι – Πολλές ποικιλίες με ευεργετικές για τον ανθρώπινο οργανισμό ιδιότητες

4press

Παρέμβαση Ιωάννη Σουβαλιώτη για την οικονομική ενίσχυση των Κέντρων Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος

4press

Κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας στην Πάτρα 

4press