Συνεντεύξεις

Παναγιώτης Βαρβιτσιώτης: H εστίαση θέλει αφοσίωση & μεράκι

Από το 1973 μέχρι σήμερα η οικογένεια Βαρβιτσιώτη στα Καλάβρυτα έχει γίνει τόπος συνάντησης των καλοφαγάδων! Ο ιδιοκτήτης Παναγιώτης Βαρβιτσιώτης που έχει μεγαλώσει μέσα στην εστίαση μιλά στη 4press.gr για τη συνταγή της επιτυχίας της γνωστής ταβέρνας των Καλαβρύτων!

Συνέντευξη στην Άντυ Μαγνησαλή

Ποια είναι κατά τη γνώμη σας η συνταγή της δική σας επιτυχίας στο χώρο της εστίασης;

Π.Β.: Για να φθάσεις ψηλά απαιτούνται πολλές, όχι μια συνταγή. Μεγάλη σημασία έχει, καταρχάς, η ποιότητα των πρώτων υλών και το κρέατος που βάζεις στην κουζίνα για να ετοιμάσεις τα πιάτα σου, γιατί πρέπει το φαγητό που προσφέρεις να είναι φτιαγμένο με τα πιο αγνά υλικά ούτως ώστε να είναι καλό! Δεύτερον, η παρουσία του χώρου και η καθαριότητα είναι δύο αναπόσπαστα συστατικά ενός καταστήματος που σέβεται τον πελάτη. Οφείλουμε να έχουμε τους χώρους μας καθαρούς και να φροντίζουμε να ανακαινίζουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα το μαγαζί μας.

Έχετε δική σας φάρμα και θερμοκήπια;

Ναι ! Έχουμε δικά μας ζώα, οπωροκηπευτικά και αβγουλάκια! Έτσι, όλα μας τα φαγητά είναι ολόφρεσκα και φτιαγμένα με προϊόντα δική μας παραγωγής!

Πόσα χρόνια είστε στην εστίαση και ποιο είναι το μήνυμα που θα στέλνατε στους νέους;

Στην εστίαση εργάζομαι 50 χρόνια, δηλαδή από 10 χρονών παιδάκι. Όλα αυτά τα χρόνια είναι γεμάτα εμπειρίες και πολλές φιλίες με ανθρώπους που μας γνώρισαν και έρχονται στα Καλάβρυτα για να απολαύσουν τα πιάτα μας! Στους νέους θα έλεγα ότι το πιο σημαντικό απ’ όλα στην εστίαση είναι το μεράκι, η εστίαση θέλει αφοσίωση και μεράκι… μόνο εάν αγαπάς τη δουλειά που κάνεις, πετυχαίνεις !

Πως κυλά η κίνηση στα Καλάβρυτα τη φετινή xειμερινή σεζόν;

Παρότι, δε χιόνισε νωρίς φέτος η κίνηση από τις γιορτές μέχρι σήμερα κυλά πάρα πολύ καλά. Ο κόσμος αγαπάει τα Καλάβρυτα και έρχεται για μια απόδραση με τους αγαπημένους του καθώς έχει πολλά εναλλακτικά πράγματα να κάνει. Μπορεί να κάνει θρησκευτικό τουρισμό, πεζοπορία, μια βόλτα με τον οδοντωτό, να περπατήσει στη φύση και γενικά να ξεφύγει από τους ρυθμούς της καθημερινότητας στο όμορφο βουνό μας.

Related posts

Καντίνα του Κώστα: H πιο νόστιμη στάση της Πάτρας

4press

Οι Μητροπόλεις να πάρουν μέτρα

4press

Κρεοπωλείο Υιοί Δημητρίου Νιφόρα: Τα εκλεκτά κρέατα που πρέπει να δοκιμάσεις

4press