Πεντανόστιμη!
Υλικά
- 100 γρ. βούτυρο Lurpak
- 150 γρ. Arla Mozzarella τριμμένη
- 1 πακέτο με διάφορα κατεψυγμένα λαχανικά
- 5 αβγά
- 200 γρ. γάλα
- άνηθος, ψιλοκομμένος (και επιπλέον για το σερβίρισμα)
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 πρέζα πιπέρι
- ντοματίνια για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε με τα 50 γρ. βούτυρο τα λαχανικά, εκτός από τον άνηθο, τόσο ώστε να είναι τραγανά.
- Παράλληλα χτυπάμε τα αβγά με το γάλα, την τριμμένη μοτσαρέλα, τον άνηθο, το αλάτι και το πιπέρι.
- Περιχύνουμε τα λαχανικά και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά για 5-10 λεπτά. Ανακατεύουμε έως ότου σταθεροποιηθεί.
- Χαμηλώνουμε κι άλλο την ένταση και σκεπάζουμε το τηγάνι για να ψηθεί και η επιφάνεια. Αποσύρουμε από τη φωτιά, απλώνουμε στην επιφάνεια το υπόλοιπο βούτυρο σε κομματάκια και σερβίρουμε με τα ντοματίνια και τον άνηθο.