Μαγειρική

Στέλιος Παρλιάρος: Η υπέροχη ομελέτα για όλες τις ώρες με μοτσαρέλα & λαχανικά, που την κάνουν ακόμα πιο πλούσια και θρεπτική !

Πεντανόστιμη!

Υλικά

  • 100 γρ. βούτυρο Lurpak
  • 150 γρ. Arla Mozzarella τριμμένη
  • 1 πακέτο με διάφορα κατεψυγμένα λαχανικά
  • 5 αβγά
  • 200 γρ. γάλα
  • άνηθος, ψιλοκομμένος (και επιπλέον για το σερβίρισμα)
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα πιπέρι
  • ντοματίνια για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε με τα 50 γρ. βούτυρο τα λαχανικά, εκτός από τον άνηθο, τόσο ώστε να είναι τραγανά.
  • Παράλληλα χτυπάμε τα αβγά με το γάλα, την τριμμένη μοτσαρέλα, τον άνηθο, το αλάτι και το πιπέρι.
  • Περιχύνουμε τα λαχανικά και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά για 5-10 λεπτά. Ανακατεύουμε έως ότου σταθεροποιηθεί.
  • Χαμηλώνουμε κι άλλο την ένταση και σκεπάζουμε το τηγάνι για να ψηθεί και η επιφάνεια. Αποσύρουμε από τη φωτιά, απλώνουμε στην επιφάνεια το υπόλοιπο βούτυρο σε κομματάκια και σερβίρουμε με τα ντοματίνια και τον άνηθο.

Related posts

2 συνταγές για ταραμοσαλάτα του ονείρου

4press

Ένα υπέροχο και νηστίσιμο πιάτο από τον Άκη Πετρετζίκη – Κριθαρότο με καλαμαράκια

4press

Ήρθε η ώρα να φτιάξετε τις πιο ωραίες βάφλες της ζωής σας – Η συνταγή κατευθείαν από το Παρίσι από το διάσημο Pastry Chef του Ritz

4press