‘Ενα γρήγορο πιάτο…
Συστατικά
- 10 αβγά
- 3 κ.σ. σάλτσα σόγιας
- 1 κ.σ. σησαμέλαιο
- 1 κ.σ. σπορέλαιο, για το τηγάνισμα
- 1/2 ματσάκι σχοινόπρασο
- 150 γρ. mix τυριών
Για το σερβίρισμα
- σχοινόπρασο
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά και βάζουμε το σπορέλαιο.
- Σε ένα μπολ βάζουμε τα αβγά, τη σάλτσα σόγιας, το σησαμέλαιο και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα χειρός μέχρι να σπάσουν καλά τα αβγά.
- Βάζουμε ½ κουτάλα της σούπας από το μείγμα στο τηγάνι. Βάζουμε λίγο σχοινόπρασο, λίγο τυρί και ψήνουμε για 1 λεπτό. Τυλίγουμε σε ρολό. Φροντίζουμε να αφήσουμε μια άκρη από την ομελέτα χωρίς να την τυλίξουμε.
- Προσθέτουμε ½ κουτάλα της σούπας από το μείγμα και προσθέτουμε λίγο σχοινόπρασο και λίγο τυρί. Φροντίζουμε να ενωθεί η νέα ομελέτα με την άκρη της προηγούμενης ομελέτας. Ψήνουμε για 1 λεπτό και τυλίγουμε σε ρολό αφήνοντας ξανά μια άκρη. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για το μισό μείγμα.
- Αφαιρούμε και αφήνουμε να κρυώσει.
- Κόβουμε σε ροδέλες και σερβίρουμε με σχοινόπρασο.
