Μαγειρική Χωρίς κατηγορία

Το μεγαλύτερο τιραμισού στον κόσμο – Νέο ρεκόρ Γκίνες (βίντεο)

Το ρεκόρ για το μεγαλύτερου μήκους τιραμισού καταρρίφθηκε στο Μιλάνο.

Το μήκους 273,5 μέτρων διαιρούμενο σε 15.000 τεμάχια δημιουργήθηκε στην ιταλική πόλη και κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ Γκίνες (μήκους 266 μέτρων).

Στην εμπορική περιοχή City Life οι ζαχαροπλάστες της Σχολής Μαγειρικής Teatro7Lab – παρασκεύασαν στις 16 Μαρτίου το σούπερ επιδόρπιο σε ογδόντα τραπέζια με τις κατάλληλες ποσότητες συστατικών: 500 κιλά μασκαρπόνε, 50.000 σαβουαγιάρ, 65 κιλά ζάχαρη, 65 κιλά πικρό κακάο, 60 κιλά κρόκοι αυγών και 70 κιλά ασπράδια αυγών, 300 λίτρα καφέ. Τα κομμάτια μετά τις μετρήσεις για την κατοχύρωση του ρεκόρ, προσφέρθηκαν στο κοινό.

Την πρωτοβουλία στήριξε η Galbani Santa Lucia, εταιρεία παραγωγής τυριών.

Το προηγούμενο ρεκόρ του τιραμισού μήκους 266,9 μέτρων κατείχαν ζαχαροπλάστες από την περιφέρεια Φρίουλι-Βενέτσια Τζούλια της Ιταλίας.

Related posts

Ντίνα Νικολάου: Μια λαχταριστή και εύκολη μακαρονάδα! – Σπαγγέτι φούρνου με τόνο, βούτυρο και μοτσαρέλα

4press

Το χρηματιστήριο των τιμών για τη φοιτητική στέγη

4press

Ερχονται τα λεωφορεία με Τεχνητή Νοημοσύνη

4press

Leave a Comment