Fashion & Shopping

Εβδομάδα μόδας Μιλάνου: Royal blue, Barbie pink & όλες οι αποχρώσεις του κίτρινου! – τα trends που «κρατάμε» (φωτό)

Και μην ξεχνάμε βέβαια το πάντα κομψό καμηλό

Νέοι σχεδιεαστές και κορυφαίοι οίκοι μόδας παρουσίασαν στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου τις προτάσεις τους και μέσα από αυτές, ανακαλύψαμε μερικές από τις τάσεις, που αναμένεται να κυριαρχήσουν αυτή τη χρονιά.

Όσον αφορά τα χρώματα είδαμε μεταξύ άλλων barbie pinks, royal blues και όλες τις αποχρώσεις του κίτρινου!

Στις υφές πάλι, το τζιν είχε την τιμητική του, ωστόσο το εξαιρετικά φθαρμένο δέρμα τελικά βγήκε στην κορυφή, ειδικά όταν επρόκειτο για την κλασική, αγαπημένη μας καμπαρντίνα. 

Και μην ξεχνάμε βέβαια το πάντα κομψό καμηλό με τον Max Mara – που δεν ήταν ο μόνος!  – να γεμίζει την πασαρέλα με minimal και μονόχρωμα looks.

Αυτές είναι λοιπόν, σύμφωνα με το stylecaster.com, οι πέντε κορυφαίες τάσεις από την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου και τις συλλογές Φθινόπωρο/Χειμώνα 2022:

1. Sunshine Shades

Max Mara

2. Battered Leather

Instagram – Diesel

3. Brilliant Blue

Instagram – Alberta Ferretti

4. Cooler Camels

Prada

5. Barbie Goes Runway

Prada

Related posts

Το νέο μανικιούρ της Kylie Jenner είναι αυτό που θα ζητήσουμε από την nail artist μας τώρα

4press

Δύο βραδιές εμπορίου με μεγάλη προσέλευση σε Κάτω Αχαΐα και Πύργο

4press

Ε9: Διόρθωση λαθών της περιόδου 2014-2026 χωρίς πρόστιμα και έξτρα ΕΝΦΙΑ

4press