Μαγειρική

Οι New York Times εξυμνούν την ελληνική φέτα: «Όλα γίνονται καλύτερα με ένα κομμάτι της»

Mε μια συνταγή για την φέτα, η γνωστή αμερικανική εφημερίδα The New York Times υποστηρίζει ότι «όλα γίνονται καλύτερα με φέτα».

Η συνταγή είναι από τη δημοσιογράφο με ειδίκευση στα θέματα διατροφής, Ali Slagle.

Σε τηγάνι έχει βάλει μια γενναιόδωρη ποσότητα φέτας, από πάνω μέλι και καρύδια την οποια σκεπάζει μέχρι να «μαλακώσει» η φέτα. Έπειτα τη σερβίρει με νέα ποσότητα μελιού και αρκετά καρύδια λέγοντας ότι είναι ένα πεντανόστιμο και γρήγορο πιάτο.

Η συνταγή αυτή είναι πεντανόστιμη, εύκολη και γευστικότατη.

Related posts

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Κοτοσαλάτα με μπέικον και blue cheese – απολαύστε την και ως κυρίως πιάτο

4press

Ο Άκης Πετρετζίκης έφτιαξε νοστιμότατο χαλβά Red Velvet – Με φιστίκι και τριαντάφυλλο

4press

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Μπαρμπούνια σαβόρο – Μια παραδοσιακή συνταγή από την Πάρο

4press