Τέλεια ιδέα!
Υλικά
- 150 γρ. μανιτάρια champignon, κομμένα, σε κονσέρβα
- 150 γρ. ζαμπόν, καπνιστό, σε φέτες
- 400 γρ. κοφτό μακαρονάκι, βρασμένο
- 200 γρ. mix τυριών
- 150 γρ. τυρί κρέμα
- 2 κ.σ. μαϊντανό, φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 αραβικές πίτες, σταρένιες
Εκτέλεση
- Στραγγίζουμε καλά τα μανιτάρια με τα χέρια μας ώστε να φύγουν όλα τα υγρά τους, και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ.
- Τοποθετούμε τις φέτες ζαμπόν τη μία πάνω στην άλλη, τυλίγουμε σε ρολό, κόβουμε σε ροδέλες, και στη συνέχεια στη μέση.
- Προσθέτουμε στο μπολ τα βρασμένα ζυμαρικά, το mix τυριών, το τυρί κρέμα, το ζαμπόν και τον μαϊντανό, και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι.
- Συνεχίζουμε το ανακάτεμα με τα χέρια μας, φορώντας γάντια, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά της γέμισης.
- Ρίχνουμε σε ένα τηγάνι με 1 κ.σ. ελαιόλαδο και ακουμπάμε μια πίτα.
- Ρίχνουμε από πάνω όλη τη γέμιση, την απλώνουμε καλά με το κουτάλι σε όλη την πίτα, τοποθετούμε από πάνω άλλη μια πίτα, και πασπαλίζουμε με άλλη 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
- Μεταφέρουμε το τηγάνι σε χαμηλή φωτιά, και ψήνουμε για 2-3 λεπτά από την κάθε πλευρά μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα οι πίτες.
- Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά, τοποθετούμε την πίτα σε μια επιφάνεια σερβιρίσματος, κόβουμε σε κομμάτια, και σερβίρουμε.